پروازهای بارورسازی ابرها تا پایان بهار ادامه دارد

روابط عمومی نیروی هوافضای سپاه از تداوم عملیات بارورسازی ابرها از 24 آبان‌ماه تا پایان فصل بهار خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 18
کد خبر: ۲۹۷۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عملیات بارورسازی ابرها در سال جاری در چند منطقه کشور آغاز شده و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، از 24 آبان‌ماه شروع شده و تا پایان فصل بهار ادامه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، مناطق هدف اجرای این عملیات شامل شمال‌غرب کشور (حوزه دریاچه ارومیه در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی)، شمال‌شرق کشور (استان خراسان) و فلات مرکزی (حوزه آبریز زاینده‌رود در استان‌های چهارمحال‌وبختیاری و اصفهان) است.

روابط عمومی نیروی هوافضای سپاه با اشاره به انجام چند سورتی پرواز عملیاتی در روزهای اخیر اعلام کرد: این پروازها با درخواست وزارت نیرو و بر مبنای پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی کشور انجام می‌شود و پس از ابلاغ مأموریت، فرایند آماده‌سازی هواپیما و اجرای عملیات توسط یگان‌های پروازی صورت می‌گیرد.

در ادامه این گزارش آمده است: بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده از سوی نهادهای تخصصی و متولی، عملیات بارورسازی ابرها می‌تواند بین 18 تا 25 درصد موجب افزایش میزان بارندگی شود و به‌عنوان یکی از راهکارهای مکمل در مدیریت منابع آب کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روابط عمومی نیروی هوافضای سپاه تأکید کرد: تمامی پروازهای بارورسازی با رعایت کامل اصول ایمنی و تنها در شرایط جوی مناسب انجام می‌شود و هدف از اجرای این مأموریت‌ها، کمک به کاهش آثار خشکسالی و بهبود وضعیت منابع آبی در حوزه‌های آب‌ریز مهم کشور است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار